Ook jij kan lichtpuntjes brengen
Streep paars lang

Kwatro Image7Steun door een donatie te doen of door in actie te komen. Ook kan je helpen door jouw talenten of diensten vrijwillig in te zetten.

 

"Lichtpuntjes,
soms zijn ze groot, soms zijn ze klein.
Je hoeft ze niet te zoeken,
je kunt ze ook zijn
"

steun in geld kinderhospice kwatro met hartje      steun door actie vrienden kwatro met handen steun in tijd kinderhospice kwatro met handjes hoog

Steun met geldStreep paars lang

Steun in geldMet jouw geld breng jij lichtpuntjes voor het zieke kind, ouders en broers en zussen. Zo maak jij zorg, ondersteuning en persoonlijke ontwikkeling mogelijk. Met een bijdrage aan de realisatie van het huis van Kinderhospice Kwatro verlichten we het leven.

Het huis wordt nieuw gebouwd en komt te liggen aan de Venrayseweg 89a in Horst aan de Maas.

ik wil doneren aan kinderhospice kwatro
Steun door actieStreep paars lang

Glazenhuis actieDoor zelf of samen met anderen een actie te ondernemen, laat jij het licht in het leven van een ziek kind en haar gezin schijnen.

Doe je mee?

button ik kom in actie kinderhospice kwatro

Steun met tijdStreep paars lang

steun in tijd bij kinderhospice kwatro
Wil je graag je talenten, je tijd, en je ervaringen inzetten voor fondsenwerving of voor het huis van Kinderhospice Kwatro, dan is dit in de breedste zin van het woord mogelijk.


ik wil vrijwilliger zijn bij kinderhospice kwatro          button kwatro zoekt groen

 

 

 

 

Dank je wel!

handtekening team kwatro

 

 

 
© 2022 Stichting Vrienden Kwatro  |  Privacyreglement  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84534826  |  RSIN 863248986