Lieve poppenmakers

Hoe leg je vriendjes en broertjes en zusjes uit wat je hebt, wat de ziekte voor je betekent? Hoe kan de dokter mij uitleggen wat er gaat gebeuren en jij je veilig voelt? Wie troost mij en helpt mij als ik bang ben en alleen in het ziekenhuis moet blijven omdat papa of mama voor mijn andere broertjes en zusjes moeten zorgen?

Gelukkig hebben een paar hele lieve oma’s en mama’s voor mij een pop gemaakt. Deze pop lijkt op mij en ik mag de kleertjes bij de oma’s en mama’s uitzoeken die ik mooi vind bij mijn pop. Zo wordt het mijn pop die mij kan troosten, maar die ook mijn vriendjes kan laten zien wat ik heb en hoe dat er uit ziet. Een pop die ik overal mee naar toe kan nemen en mij ook helpt als de doktor moet vertellen wat er gaat gebeuren.

Een lieve pop die helemaal van mij is, maar mij ook helpt bij alles wat er gebeurt en lastig is. Dit geeft mij vertrouwen en bescherming maar vooral ook energie om ervoor te gaan.

Deze poppen dragen bij aan het kunnen bieden van holistische kindzorg. We zijn blij met de lieve poppenmakers die zich hiervoor vrijwillig inzetten.

Wil je hun helpen doe een donatie waarmee materialen kunnen worden gekocht en ziekte en de dood meer bespreekbaar kan worden gemaakt?

steun in geld kinderhospice kwatro met hartje      steun door actie vrienden kwatro met handen steun in tijd kinderhospice kwatro met handjes hoog

 
© 2022 Stichting Vrienden Kwatro  |  Privacyreglement  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84534826  |  RSIN 863248986